En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

Bununla birlikte, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka bir faktör de kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri çoğunlukla çelik yahut kızılüminyum gibi dayanıklı malzemelerden

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en tatminkâr yükselmek politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yerında kompetan ve sertifikalı kaynakçılarımızın katkıları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Kullanılan kapı fitili muhtevain esrar sızdırmazlık şartı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı ciğerin elverişli konumda olur.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın yahut müstacel tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi yürekin Yangın Yangın Kapısı Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri, öbür katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın yerinde otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page